Képeken az orosz hadsereg pusztítása

2022 március 03., 09:02

Az elmúlt napokban intenzívebbé vált az orosz hadsereg támadása, több ukrán várost lőni kezdtek, a lakónegyedeket sem kímélve.

Oleg Rubak, a 32 éves mérnők Zsitomir városában, lerombolt otthona előtt március 2-án. Előző nap az oroszok rakétával lőtték ki az épületet, a támadásban három ember meghalt, köztük Oleg felesége, a 29 éves Katia.
photo_camera Oleg Rubak, a 32 éves mérnők Zsitomir városában, lerombolt otthona előtt március 2-án. Előző nap az oroszok rakétával lőtték ki az épületet, a támadásban három ember meghalt, köztük Oleg felesége, a 29 éves Katia. Fotó: EMMANUEL DUPARCQ/AFP
Zsitomirban az oroszok a helyi piacot és 10 lakóépületet lőttek szét március elsején
photo_camera Zsitomirban az oroszok a helyi piacot és 10 lakóépületet lőttek szét március elsején Fotó: EMMANUEL DUPARCQ/AFP
Tűzoltók kutatnak a romok között Harkiv szétlőtt főterén
photo_camera Tűzoltók kutatnak a romok között Harkiv szétlőtt főterén Fotó: SERGEY BOBOK/AFP
A harkivi regionális önkormányzat épülete belül
photo_camera A harkivi regionális önkormányzat épülete belül Fotó: SERGEY BOBOK/AFP
photo_camera Fotó: SERGEY BOBOK/AFP
A kijevi régióban található Borodjanka lakótelepei is az orosz rakéták áldozatai lettek. Közben otthon az orosz vezetés folyamatosan hangsúlyozza, hogy nem támadnak civil célpontokat.
photo_camera A kijevi régióban található Borodjanka lakótelepei is az orosz rakéták áldozatai lettek. Közben otthon az orosz vezetés folyamatosan hangsúlyozza, hogy nem támadnak civil célpontokat. Fotó: EyePress via AFP
photo_camera Fotó: EyePress via AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.