Emléktáblát kapott Szájer József ereszcsatornája

Egy héttel az eset után emléktáblát kapott a Szájer József által világhírűvé vált brüsszeli ereszcsatorna, jelezte egy olvasónk. 

„Itt ért véget Szájer József, a Fidesz és az EPP európai parlamenti képviselőjének politikai karrierje, aki a rendőrségi intézkedést elkerülendő, ezen az ereszcsatornán keresztül próbálta meg elhagyni egy illegális ekis orgia helyszínét a COVID-19 járvány alatt 2020. november 27-e péntek éjjel,”

olvasható magyarul és angolul is a Boulevard Anspach és Rue des Pierres sarkán.

Fotó: Olvasónk
Fotó: Olvasónk

Szájer József múlt pénteken próbált az ereszcsatornába csimpaszkodva távozni arról a szexbuliból, aminek rendőrök vetettek véget a járványügyi szabályok megszegése miatt. A brüsszeli ügyészség hivatalos tájékoztatása szerint az intézkedő rendőröknek egy járókelő jelezte, hogy látott valakit az ereszcsatornán leereszkedni. A járókelő azonosította a férfit, akinek véres volt a keze, feltehetőleg megsérült. 

A férfi hátizsákjából kábítószer került elő, és nem volt nála semmiféle személyazonosító irat. A rendőrség elkísérte a lakhelyére, ahol a férfi egy diplomataútlevél segítségével azonosította magát. 

Szájer József elismerte, hogy ő volt az ereszen ereszkedő.

Fotó: Olvasónk