A kőröshegyi völgyhíd: érdek nélkül tetszik

2019 június 05., 15:35
  • Egyesek „a ballib kormányok korruptságának emlékművét” látják az „értelmetlen” kőröshegyi völgyhídban, és nem ok nélkül.
  • Ettől még lehet szeretni a kilátást az autópályáról, a látványát a túlpartról, vagy a valószínűtlen arányait az alatta fekvő faluból.
  • A Hidászokért Egyesület és a KTE Közlekedésbiztonsági Tagozata tavaly a Megyeri hidat választotta az év hídjának, idén pedig a völgyhidakra fókuszált. Versenyben volt a zebegényi, a nagyrákosi, a gyulafirátóti, a veszprémi, a márkói, a varasdi, a bagódombi, a szebényi és a Dulácska völgyhíd, de végül az M7-es ékessége nyert.
  • A zsűri mérlegelte a hídalak és erőjáték összhangját, az arányosságot (például a nyílásméreteket), a részletek igényességét, a környezetbe illeszkedést és a történeti jelentőséget.
  • Az MTI a jeles alkalomból körbefotózta a kőröshegyi völgyhidat.
photo_camera Fotó: Varga György/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Varga György/MTI/MTVA
Hanák Tímea, a kőröshegyi völgyhíd hídmestere a híd egyik pillérét ellenőrzi 2019. június 5-én
photo_camera Hanák Tímea, a kőröshegyi völgyhíd hídmestere a híd egyik pillérét ellenőrzi 2019. június 5-én Fotó: Varga György/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Varga György/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Varga György/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Varga György/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.