16 tökéletes kép Tállai Andrásról

2018 december 28., 09:35

Tállai András

A képviselő nem csak választókörzetéért tesz meg mindent, amit csak tud, de a fotóművészet elkötelezett rajongójaként az alkotásra is ad. Facebook-oldaláról válogattuk ki a 16 legszebb idei exponálást.

1.

"Egy újabb településeken átívelő beruházás hírét hoztam el Önöknek!

A helyi gazdaságfejlesztés szempontjából mi lehetne fontosabb, minthogy képesek vagyunk feldolgozni és tárolni a saját termékeinket a piacra jutásig?

Harsány Község Önkormányzata 61 millió forintos támogatásban részesült a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében. A támogatásból zöldség- és gyümölcselőkészítőt valamint a termékek tárolására alkalmas hűtőházat alakítanak ki a térség termelőinek nagy örömére."

photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András

2.

"A kistelepülések problémái és fejlesztési igényei ugyanolyan fontosak számunkra, mint egy-egy nagyobb beruházás!

11,7 millió forint Magyarország Kormánya által finanszírozott támogatást nyert Cserépfalu Község Önkormányzata a Kossuth, Bem, Szállásalja és Hajnal utak bizonyos szakaszainak felújítására, mintegy 600 méter hosszúságban."

photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András

3.

"Nagy nap egy kis település életében!

Magyarország Kormánya által finanszírozott, beruházási célú közfoglalkoztatási mintaprogramban támogatott 162 millió forintból épülhetett meg Tiszatarjánban az a húsüzem, amely jelenleg 6 főt foglalkoztat, akik helyi alapanyagokból készítenek termékeket.

Kiemelt célunk, hogy választókerületünkben a gazdaságfejlesztést és munkahelyteremtést célzó beruházások a helyi sajátosságokat figyelembe véve valósuljanak meg!"

photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András

4.

"Egészségügyi mérőműszerrel gazdagodott Mezőkövesd Városi Önkormányzat Rendelőintézete!

Az önkormányzat saját forrásából került beszerzésre, mintegy 3,3 millió forint összegben egy „érintés nélküli” szemnyomásmérő -elektromos magasságállítású műszerasztallal-, mely sűrített levegőnyomással méri meg a szemnyomást a másodperc töredéke alatt, teljesen fájdalommentesen.

A rendelőintézet a képzett szakembereinek és a modern szemvizsgáló berendezésnek hála, magas színvonalú ellátást tud biztosítani!"

photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András

5.

"Bogács és Gesztely csapatai találkoznak ma a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei labdarúgó I. osztály aktuális fordulójában.

Hajrá Dél-Borsod!"

photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András

6. (az idei országgyűlési kampány legszebb fotója)

"A munkában és az eredményekben hiszek: átadtuk Hejőpapin a kulturális- és sportközpontot!

A Magyarország Kormánya által finanszírozott 261 millió forintos beruházás a mindennapos testnevelés mellett a település rendezvényeinek és kulturális életének helyszínéül fog szolgálni.

Gratulálok a hejőpapiaknak az impozáns épülethez és kívánom, hogy használják egészséggel!"

photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András

7.

"Történelmi felelősségünk megvédeni a keresztény kultúrát!

Az ájtatosság jelképét, a fából készült keresztet a Szent László templomtól a Jézus Szíve templomig vitték a hívők a Városi Keresztúton, Mezőkövesden. A 14 stációból álló vallási szertartás során a szereplők korhű jelmezekbe öltözve, imádságokkal kísérve elevenítették fel a történteket."

photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András

8.

"Matyó Húsvét Mezőkövesden

Magyarként megmaradni Európában csak úgy lehetséges, ha őrizzük a hagyományainkat, az emlékeinket, ápoljuk a múltunkat."

photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András

9.

"Családi nap Mezőcsáton

A Fidesz-KDNP kormány elkötelezett a magyar családok támogatása és védelme mellett! Holnap arról is döntünk, hogy megmarad-e a CSOK, a családi adókedvezmény, az ingyenes tankönyvellátás, a bölcsődefejlesztési program, az Erzsébet-táborok, a kisgyermekes édesanyákat segítő támogatások, mely intézkedéseknek köszönhetően ma már egyre többen alapítanak családot.

Nekünk a magyar családok az elsők!"

photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András

10.

"80 éves Koncz Gábor

Nemzetünk egy megbecsült tagját ünnepeltük ma, aki Mezőkeresztesről indulva vitte hírét szülőhelyének és Borsodnak a nagyvilágban. Azt a személyt ünnepeltük, akinek az alakját formáló alkotás egyben üzenet a mai kor emberének: Higgy magadban, dolgozz keményen, de soha ne feledd, ki voltál és honnan jöttél!

Isten éltesse, művész úr!"

photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András

11.

"A Matyó Népművészeti Egyesülettel közösen köszöntöttük a Matyóföldi Folklórfesztivál fellépőit, akik többek között Szenegál, Mexikó, Németország, Szlovákia, Törökország és persze Magyarország kultúrájának egy darabját hozták Mezőkövesdre."

photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András

12.

"Elkészült útszakaszaink sorozatunk első állomása: Mezőkövesd

A 3-as főút Mezőkövesdet elkerülő, egy 1,274km hosszú szakasza mintegy 168,4 millió forint Magyarország Kormánya által finanszírozott forrásból újulhatott meg. A jelentős napi forgalmat bonyolító útszakaszon való közlekedés ezáltal a korábbinál biztonságosabb és komfortosabb lesz az autósok számára.

Folytatjuk elkészült útjaink bemutatását!"

photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András

13.

"Bogács Község Önkormányzata Magyarország Kormánya határozata alapján 15 millió forint összegű belügyminisztériumi támogatásban részesült, melyet 2,6 millió forint önerővel kiegészítve a Kossuth és Szomolyai belterületi utak rekonstrukciójára fordított.

Továbbra is azon dolgozunk, hogy a helyi közösségek igényeinek megfelelően fejlődjön településeink infrastruktúrája!"

photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András

14.

"XV. Kakasfesztivál Tardon

A tegnapi nap folyamán Tardra kaptam meghívást, ahol a településen nagy hagyományoknak örvendő Kakasfesztiválon vehettem részt, amelyen a helyiek örömére idén is nagy létszámban látogattak ki a főzőcsapatok és az érdeklődők egyaránt."

photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András

15.

"Új közösségi teret és egészségparkot alakít ki Mezőkövesd Város Önkormányzata a Zsóry Gyógy És Strandfürdő környezetében

A beruházáshoz mintegy 918,5 millió forint támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében az önkormányzat, melyhez 39,3 millió forint önerőt biztosítanak.

A tervezett egészségpark a gyógyhely egyediségét megőrizve olyan innovatív elemeket tartalmaz, amelyek egyaránt megteremtik az egészségturisztika és aktív pihenés lehetőségét!"

photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András

16.

"Több évtizedes problémának inthetnek búcsút a borsodgesztiek, hiszen teljes hosszában megújult a településre vezető bekötőút!

Átadásra került a 25116-os számú útszakasz, mely közel 278,3 millió forint Széchenyi2020-as forrásból, 4,063km hosszan született újjá a harsányi elágazástól a település kezdetét jelző tábláig.

Használják egészséggel az elkészült útszakaszt!"

photo_camera Fotó: Facebook/Tállai András

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.