A Kampány Alapkőletétele

2018 március 27., 16:58
  • A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ajak korábbi orvosi rendelőjét lakásokká alakítják át, amiket fiatal helyi házasok kaphatnak meg, ingyen. Az épület felújítása uniós forrásból, az Esély Otthon program keretében valósul meg. A pályázatot elöregedő települések számára írták ki, hogy az segítsen helyben tartani a helyi fiatalokat.
  • Ajak alapkőletétellel ünnepelte a felújítás kezdetét. Az ünnepségen megjelent többek közt a térség kormánypárti képviselőjelöltje, Seszták Miklós miniszter és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is.
  • Semjén Zsolttól próbáltuk kérdezni, de az ajándékba kapott vadászatokról eddig annyira szívesen mesélő miniszterelnök-helyettest már inkább kimenekítették.
photo_camera Megérkezett Semjén Zsolt Fotó: botost/444.hu
photo_camera Fotó: botost/444.hu
photo_camera Még egy miniszter, Seszták Miklós Fotó: botost/444.hu
photo_camera Kötelező átadási kellékek Fotó: botost/444.hu
photo_camera Köszönjük, gyerekek, jöjjön az első miniszter úr Fotó: botost/444.hu
photo_camera Fotó: botost/444.hu
photo_camera Magyarország fővadásza Fotó: botost/444.hu
photo_camera Fotó: botost/444.hu
photo_camera Ajak, a Jövő Városa Fotó: botost/444.hu
photo_camera Fotó: botost/444.hu
photo_camera Fotó: botost/444.hu
photo_camera Fotó: botost/444.hu
photo_camera Átadás után lakossági fórum Fotó: botost/444.hu
photo_camera Semjén Zsolt bevetésre indul Fotó: botost/444.hu
photo_camera Semjén: "Az állam célja, hogy javuljon a magyar emberek életminősége és fennmaradjon a magyar nemzet" Fotó: botost/444.hu
photo_camera "A magyarság csak akkor tud fennmaradni, ha minden nemzetrésze él, segítésük pedig a magyar állam feladata és felelőssége" Fotó: botost/444.hu
photo_camera Fotó: botost/444.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.