A kokárda örök és mindenkié: ezeket viseltétek az idei ünnepen

2018 március 17., 06:22

Március 15-én megmutattuk, milyen a kokárdadivat a Békemeneten, akkor arra kértük olvasóinkat, mutassák meg saját alkotásaikat is, bárhol is viselték. Mindenféle ünnepségről küldtétek el kedvenceiteket, van kutyás, szörnyen fotózott és kimondottan ötletes darab is az alábbiak között. Köszönjük!

Mónika az ősi receptet választotta: ha jó a modell, tök mindegy, mi van rajta, úgyis jól áll neki.

photo_camera Fotó: Olvasónk, Mónika

Így tett Zsuzsanna is.


Gabi a Kétfarkúak felvonulásán fotózta ezt a műremeket, ő csak annyit írt a képhez: Kokárda Maximus.

photo_camera Fotó: Olvasónk, Gabi

Olvasónk, Illés bizonyára Szily László kollégánk fotóiskolájának végzős hallgatója. Ennek ellenére picit mégis kivehető, mit láthatunk a képen.

photo_camera Fotó: Olvasónk, Illés

Emese nagyon büszke a kokárdájára, mint írja, Kalotaszegen fűzték.

photo_camera Fotó: Olvasónk, Emese

"Majdnem kokárda" - írta a beküldött fotó mellé olvasónk, Zsófi.

photo_camera Fotó: Olvasónk, Zsófi

Még egy Zsófi nevű olvasónk küldte ezt a saját készítésű gyöngykokárdát.

photo_camera Fotó: Olvasónk, szintén Zsófi

A 444 nagydíját azonban ez a két nagyszerű alkotás kapja. "Idén gondoltam, megpróbálkozom valami alternatív verzióval, és a XI. kerület ünnepi rendezvényén belefutottam egy kokárdakészítő kézműves foglalkozásba, ahol szerencsére a megszokott formától eltérően, nagyon kreatívan szivecske vagy madár formájú kokárdát lehetett készíteni. Csatoltam az ott készített madárkákat és az általam továbbgondolt sünit is. Mi ezeket viseltük ma" - írta Anna.

photo_camera Fotó: Olvasónk, Anna

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.