Nem hiszed el: rendőrségi igazoltatásnál került elő egy kölyökkoala egy nő táskájából

2016 november 07., 08:23

Az ötven éves nővel szemben Ausztráliában, Queenslandben intézkedtek a rendőrök egy másik ügyben, és amikor az eljárás során a járőrök megkérdezték, hogy van-e még valamit, amit bevallana, a nő átadta a táskáját, és közölte, hogy van benne egy koalakölyök.

AFP PHOTO / QUEENSLAND POLICE
photo_camera AFP PHOTO / QUEENSLAND POLICE

A rendőrök nem nagyon akartak hinni a fülüknek, majd óvatosan kinyitották a táskát, és tényleg, ott volt benne ez a "remek srác", ahogy a rendőrségi közlemény fogalmazott.

AFP PHOTO / QUEENSLAND POLICE
photo_camera AFP PHOTO / QUEENSLAND POLICE

A nő azt állítja, hogy az út közepén találta az állatot és utána rakta be a táskájába. Bár Ausztráliában tilos koalát háziállatként tartani, a polgároknak 72 órájuk van arra, hogy a talált állatot leadják a hatóságoknak.

AFP PHOTO / QUEENSLAND POLICE
photo_camera AFP PHOTO / QUEENSLAND POLICE

Az állat biztonságos helyre került. A hat hónapos, 1,5 kilós állatot Alfrednak nevezték el. Kicsit kiszáradt, de amúgy jó egészségi állapotban volt, amikor rátaláltak. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.