Holnapra meg kell lenni a próbakerítésnek, lehet hogy maga Orbán Viktor nézi meg

2015 július 15., 19:03

A fenti képet olvasónk, Péter küldte nekünk, aki ma a szerb határ közelében járt munkaügyben, és megnézte hol tart az építkezés.

Azt mondta a katonák arról beszéltek, hogy holnapra (csütörtökre) meg kell lenni, mert Hende Csaba honvédelmi miniszter, Pintér Sándor belügyminiszter és akár Orbán Viktor miniszterelnök is a helyszínre látogathat, hogy eldöntsék a próbakerítés melyik verzióját kell majd a teljes határszakaszon megépíteni.

Azt mesélte nekünk, hogy nem hogy 150, de 30 méteres szakaszon se valószínű, hogy befejeződik holnapra a munka.

Most arról nem beszélve, hogy elég vicces, hogy egy ilyen látogatásnak olyan hangulata van, mintha a kormánytagok a helyszínen, szemre döntenék el, hogy fa vagy fémoszlopos kerítés kell, vagy hogy milyen alapozásra van szükség, és ez nem egy _"_"_"szakértői"_"_"_ kérdés volna.

MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
photo_camera MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Ezeket a képeket már az MTI fotós csinálta a helyszínen a próbaszakaszt építő katonákról.

MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
photo_camera MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.