Iskolát ért bombatalálat Donyeckben

2014 november 06., 12:47
AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF
photo_camera Hétfő délután öt körül csapódott egy gránát a hatvanhármas számú donyecki iskola sportpályára, mikor az intézmény már napok óta zárva volt, a kiújult harcok miatt, de több gyerek focizni gyülekezett. Két tizenéves a helyszínen meghalt, négyen súlyosan megsérültek. Oroszország szerint az ukrán hadsereg direkt támadta meg az épületet és vizsgálatot is indítottak, ami szerint az orosz kisebbséget ért agresszió. Az ukránok szerint nem ők lőttek. Ebben az iskolában végzett Rinat Akhmetov oligarcha is, aki nemrég újíttatta fel az épületeket. AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.