Magyarország-Kazahsztán 3-0

  • 3-0-ra verte itthon a magyar válogatott kazahsztán csapatát egy barátságos mérkőzésen
  • Pintér Attila szövetségi kapitány nem volt ott a kispadon. Egy órával a meccs előtt az MLSZ közölte, hogy egészségügyi okokból kifolyólag nem tudja irányítani a válogatottat.
  • Ez volt az utolsó meccs a Puskás stadionban, kezdődik az átépítés.
  • A meccset Orbán Viktor kormányfő és Csányi Sándor (OTP-vezér, MLSZ-elnök) is megnézte a helyszínen.
A gólszerző Priskin Tamás (k) ünnepel a Magyarország-Kazahsztán barátságos labdarúgó-mérkőzésen (MTI Fotó: Beliczay László)
Farkas József pályaedző (j) a Magyarország-Kazahsztán barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban 2014. június 7-én. Pintér Attila szövetségi kapitány nem vesz részt a találkozón. A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos twitter-oldala kevesebb mint egy órával a kezdés előtt arról számolt be, hogy a decemberben kinevezett szakember egy „rosszullét miatt kivizsgáláson esett át, így ma nem ülhet le a kispadra.”(MTI Fotó: Beliczay László)
Nagy Gábor buktatásáért Valerij Korobkin sárga lapot kap a Magyarország-Kazahsztán válogatott labdarúgó mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban 2014. június 7-én.(MTI Fotó: Beliczay László)
Lelátó.(MTI Fotó: Beliczay László)
A Puskás Ferenc Stadion a Magyarország-Kazahsztán barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt 2014. június 7-én. A stadionban ez az utolsó mérkőzés a rövidesen kezdődő újjáépítés előtt. A 65 ezer néző befogadására alkalmas stadion építése várhatóan jövőre kezdődik és az új aréna legkésőbb 2018-ra elkészül.(MTI Fotó: Beliczay László)
Orbán Viktor miniszterelnök (a hátsó sorban, k) és Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke (a hátsó sorban, j) a Magyarország-Kazahsztán barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban 2014. június 7-én. (MTI Fotó: Beliczay László)