Szerethető pinajátszótér nyílt a belvárosban

2016 február 12., 21:12

Alacsonyan repülhettek a camp-traillel permetező gépek péntek este a belvárosban, mert alig lehetett beférni abba az apró kiállítótérbe, ahol a szerelem és az italopornó magyar nagyasszonya, az életművész/politikus/idol Staller Ilona, azaz Cicciolina alakja körül raktak össze egy tárlatot.

Egy rakás, mindenféle területről érkező fiatal magyar képzőművész nyúlt hozzá Cicciolinához, hogy aztán legkülönfélébb alkotásaik egyetlen apró falfelületre kerüljenek. Vannak itt össze-visszaidézőjelezett genitáliák, tombol a rózsaszín és a szerelem, tocsog minden a giccsben és a paintben, az egész egy játszótér egy világszerte ismert, de a hírhedten prűd magyar nyilvánosságban helyét nem nagyon találó életmű előtt.

Nagy kiállítási élményre azért nem szabad számítani, apró tárlatról van szó nagyon, de ha valaki épp a Supermarket Gallery közelében jár, negyedórát simán megéri rászánni. Február 24-ig lehet ezt megtenni.

photo_camera Fotók: Botos Tamás

photo_camera

photo_camera

photo_camera

photo_camera

photo_camera

photo_camera

photo_camera

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.