2015. április 3.: a kommunista párt megkoszorúzza a Szabadság téri szovjet emlékművet

2015 április 03., 11:47

A Magyar Munkáspárt a második világháború magyarországi befejeződésének 70. évfordulója alkalmából tartott megemlékezést a Szabadság téri szovjet emlékműnél. Thürmer Gyuláék mellett Tigran Garibjan, Oroszország budapesti nagykövetségének első titkára és Ivan Brednyev ezredes, a követség katonai attaséhelyettese is tisztelgett. (Fotó: Mohai Balázs / MTI)

photo_camera Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke (j3) koszorúz
photo_camera Tigran Garibjan, Oroszország budapesti nagykövetségének első titkára és Ivan Brednyev ezredes, a követség katonai attaséhelyettese koszorúz
Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke beszédet mond a második világháború magyarországi befejezõdésének 70. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen a fõvárosi Szabadság téren 2015. április 3-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
photo_camera Ivan Brednyev ezredes, Oroszország budapesti nagykövetségének katonai attaséhelyettese tiszteleg

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.