Magyarország-Kazahsztán 3-0

Tbg
2014 június 07., 20:30
  • 3-0-ra verte itthon a magyar válogatott kazahsztán csapatát egy barátságos mérkőzésen
  • Pintér Attila szövetségi kapitány nem volt ott a kispadon. Egy órával a meccs előtt az MLSZ közölte, hogy egészségügyi okokból kifolyólag nem tudja irányítani a válogatottat.
  • Ez volt az utolsó meccs a Puskás stadionban, kezdődik az átépítés.
  • A meccset Orbán Viktor kormányfő és Csányi Sándor (OTP-vezér, MLSZ-elnök) is megnézte a helyszínen.

A gólszerző Priskin Tamás (k) ünnepel a Magyarország-Kazahsztán barátságos labdarúgó-mérkőzésen (MTI Fotó: Beliczay László)
photo_camera A gólszerző Priskin Tamás (k) ünnepel a Magyarország-Kazahsztán barátságos labdarúgó-mérkőzésen (MTI Fotó: Beliczay László)

Farkas József pályaedző (j) a Magyarország-Kazahsztán barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban 2014. június 7-én. Pintér Attila szövetségi kapitány nem vesz részt a találkozón. A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos twitter-oldala kevesebb mint egy órával a kezdés előtt arról számolt be, hogy a decemberben kinevezett szakember egy „rosszullét miatt kivizsgáláson esett át, így ma nem ülhet le a kispadra.” (MTI Fotó: Beliczay László)
photo_camera Farkas József pályaedző (j) a Magyarország-Kazahsztán barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban 2014. június 7-én. Pintér Attila szövetségi kapitány nem vesz részt a találkozón. A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos twitter-oldala kevesebb mint egy órával a kezdés előtt arról számolt be, hogy a decemberben kinevezett szakember egy „rosszullét miatt kivizsgáláson esett át, így ma nem ülhet le a kispadra.”
(MTI Fotó: Beliczay László)

Nagy Gábor buktatásáért Valerij Korobkin sárga lapot kap a Magyarország-Kazahsztán válogatott labdarúgó mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban 2014. június 7-én. (MTI Fotó: Beliczay László)
photo_camera Nagy Gábor buktatásáért Valerij Korobkin sárga lapot kap a Magyarország-Kazahsztán válogatott labdarúgó mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban 2014. június 7-én.
(MTI Fotó: Beliczay László)

Lelátó. (MTI Fotó: Beliczay László)
photo_camera Lelátó.
(MTI Fotó: Beliczay László)

A Puskás Ferenc Stadion a Magyarország-Kazahsztán barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt 2014. június 7-én. A stadionban ez az utolsó mérkőzés a rövidesen kezdődő újjáépítés előtt. A 65 ezer néző befogadására alkalmas stadion építése várhatóan jövőre kezdődik és az új aréna legkésőbb 2018-ra elkészül. (MTI Fotó: Beliczay László)
photo_camera A Puskás Ferenc Stadion a Magyarország-Kazahsztán barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt 2014. június 7-én. A stadionban ez az utolsó mérkőzés a rövidesen kezdődő újjáépítés előtt. A 65 ezer néző befogadására alkalmas stadion építése várhatóan jövőre kezdődik és az új aréna legkésőbb 2018-ra elkészül.
(MTI Fotó: Beliczay László)

Orbán Viktor miniszterelnök (a hátsó sorban, k) és Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke (a hátsó sorban, j) a Magyarország-Kazahsztán barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban 2014. június 7-én. (MTI Fotó: Beliczay László)
photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök (a hátsó sorban, k) és Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke (a hátsó sorban, j) a Magyarország-Kazahsztán barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban 2014. június 7-én. (MTI Fotó: Beliczay László)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.